Kies een Strider loopfiets voor uw kind

 

Strider loopfiets kind? Waarom u het beste kunt kiezen voor een Strider loopfiets voor uw kind? Verschillende redenen. Dit goede, stevige merk is komen overwaaien uit Amerika en heeft zich daar al bewezen. Ook in Azië is het enorm populair en in Europa en ook Nederland is een stijgende lijn qua populariteit zichtbaar. Er zijn verschillende Strider loopfietsen voor kinderen.

Diverse vormen, maten en kleuren. Er zit dus altijd iets tussen voor uw kind. Toch niet helemaal naar wens? Het is gewoon mogelijk om de Strider loopfiets geheel zelf samen te stellen. Zo kiest u bijvoorbeeld met gemak een ander kleur handvat of zadel. Dit alles is gewoon online mogelijk op de website van Small Wheel VoF. Neem er dus snel een kijkje, om ook alle andere voordelen op een rijtje te hebben.

Strider loopfiets kind
Strider loopfiets kind

 

  • Goed, stevig merk
  • Uit Amerika
  • Enorm populair
  • Zelf samen te stellen
  • Online bestellen

 

Strider loopfiets voor kind goedkoopste van Nederland bij Small Wheel

Bij Smal Wheel vindt u de goedkoopste Strider loopfiets voor u kind. Deze in Amerika ontwikkelde loopfietsen zijn een proces van 8 jaar onderzoeken, verbeteringen, observatie, testen en zelfs racen. Met de aanschaf van een Strider koopt u een nieuwe manier waarop kinderen leren fietsen en hoe kleine kinderen de wereld zullen gaan ontdekken op twee wielen. Het is een goede fiets. IJzersterk en superlicht. Het kan dus vrijwel niet stuk, zelfs niet in de meest enthousiaste kinderhanden. En willen ze halverwege toch niet meer op de loopfiets, dan is het in gewicht ook prima te dragen.

Online bestellen

Op de internetpagina van Small Wheel is het mogelijk om meer informatie te lezen over deze loopfietsen en tevens is het natuurlijk mogelijk om een loopfiets te bestellen. Ook het zelf samenstellen van de fiets is gemakkelijk te doen via de webshop. Heeft u vragen over de producten of over het bestellen dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de onderneming. Onder het kopje contact leest u de gegevens en hier is het ook mogelijk om een bericht achter te laten in combinatie met uw contactgegevens. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Neem contact met ons op