U wilt een Strider loopfiets bestellen?

 

Strider loopfiets bestellen? U wilt een Strider loopfiets bestellen? Dat is een slimme keuze. Dit in Nederland nog relatief onbekende merk, is in populariteit aan het stijgen. Nederland is per slot van rekening een fietsnatie. Des te eerder een kind kan fietsen des te beter. Het leuke is dat zodra uw kind het fietsen een beetje onder de knie heeft er kleine tochtjes gemaakt kunnen worden.

Misschien eens samen naar de kinderboerderij fietsen of gewoon op een zondagmiddag richting het bos. En helemaal ideaal wanneer kinderen op hun eigen fiets naar school kunnen fietsen. Dit is niet alleen gezond, het geeft tevens het goede voorbeeld voor later, kleine afstanden kunnen gewoon met de fiets afgelegd worden. Kinderen leren hierdoor ook nog eens sneller de verkeersregels. Wacht dus niet langer om uw Strider loopfiets te bestellen.

Strider loopfiets bestellen
Strider loopfiets bestellen

 

  • Toenemende populariteit
  • Fietsen is gezond
  • Sneller leren van de verkeersregels
  • Innovatief merk
  • De goedkoopste loopfietsen

 

Waarom een Strider loopfiets bestellen?

Een Strider loopfiets bestellen is een logisch gevolg wanneer u heeft besloten een loopfiets te kopen. Strider is een goed merk wat zich steeds blijft innoveren en door ontwikkelen. Door observatie en testen worden de loopfietsen steeds beter. In Nederland worden ze nog niet heel veel verkocht. De goedkoopste Strider loopfietsen zijn online te bestellen bij Small Wheel VoF. Op de duidelijke website staat, naast veel informatie, ook een diversiteit aan mogelijkheden voor de Strider loopfietsen. Zo is het mogelijk om verschillende maten en kleuren te kiezen, maar daarnaast is het ook mogelijk om te mixen in verschillende kleuren van de onderdelen.

Contact opnemen voor een Strider loopfiets te bestellen

Op de website is het, naast bestellen, ook mogelijk om hier uw gegevens achter te laten en dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. U kunt hier vragen stellen, informatie navragen over de producten of natuurlijk over de bestelling. De levertijd van de producten is 1 tot 2 dagen en bestellen gaat erg makkelijk, bovendien worden er binnen Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht.

Neem contact met ons op