Wilt u een loopfiets kopen?

 

Loopfiets kopen? Leren fietsen is een kunst. Eenmaal onder de knie, dan vergeet je het nooit meer. Een truc die natuurlijk al even lang toegepast wordt als het leren fietsen zelf is het stiekem loslaten. Bij voorkeur, zonder dat het kind dat doorheeft. Vaak kan een kind al fietsen, maar ontbreekt het nog aan zelfvertrouwen dit te kunnen. Door los te laten zonder een kind het door heeft en ze fietsen vervolgens door zonder te vallen is dit al een hele overwinning en kunnen ze misschien zelf er ook in gaan geloven dat ze best alleen en zonder zijwieltjes kunnen fietsen.

Een andere manier om een kind op deze manier zelfvertrouwen te geven in het fietsen is door een loopfiets te kopen. Door een loopfiets te kopen geeft u het kind een speelgoed waarmee ze al veel ontwikkelen. Niet alleen zelfvertrouwen, maar ook het sturen en balanceren zit er dan al ingebakken op het moment dat ze voor het eerst op een echte fiets stappen.

  • Leren fietsen
  • Ontbreken van zelfvertrouwen
  • Loopfiets is goed voor de ontwikkeling
  • Sturen en balanceren
  • Het merk Strider

 

Leer fietsen, koop een loopfiets

Werkt een loopfiets kopen niet? Dan is het een goede idee om op een kleinere fiets te beginnen. Wellicht één die even hoog is als de loopfiets. Een kind wat angst heeft om te vallen zal dan uit ervaring met de loopfiets weten dat het een kwestie is van een voetje op de grond zetten en het zal niet vallen. Een andere optie is om nog even te wachten en voorlopig gebruik te maken van de loopfiets. U zult verbaasd zijn wat voor afstanden hiermee afgelegd kunnen worden. Zeker met een sterke en goede loopfiets.

Waar haalt u een goede loopfiets?

Op de website van Small Wheel zijn goede en sterke loopfietsen te vinden. Deze zijn van het merk Strider en ze gaan jaren mee. De webshop is duidelijk en het bestellen gemakkelijk. De levertijd is 1 tot 2 dagen en dan worden er ook nog eens geen verzendkosten in rekening gebracht. Neem dus snel een kijkje.

Neem contact met ons op