Is een loopfiets meer voor een jongen?

 

Loopfiets jongen? Nog op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Steeds meer in opkomst en natuurlijk helemaal passend bij de Nederlandse cultuur is de loopfiets voor zowel jongens als meisjes. Loopfiets groeit mee met een kind. Door het ontbreken van de trappers kan het stuur en zadel omhoog gezet worden zonder dat dit verder invloed heeft. De beweging die gemaakt dient te worden om vooruit te komen blijf namelijk hetzelfde. Met een loopfiets leer een kind evenwicht en balans bewaren.

Naast dat het leuk is om mee te spelen biedt het dus ook veel mogelijkheden omtrent de ontwikkeling. Veel ouders vinden een loopfiets meer iets voor een jongen. Maar er zijn ook veel meisjes die het leuk vinden om te spelen met een loopfiets. Vooral wanneer een kind motorisch minder snel ontwikkeld kan een loopfiets de uitkomst bieden.

  • Loopfiets groeit met kind mee
  • Evenwicht en balans
  • Goed voor ontwikkeling
  • Loopfietsen in verschillende maten
  • Loopfietsen voor verschillende leeftijden

 

Loopfiets voor een jongen

Misschien is op latere leeftijd een loopfiets inderdaad meer iets voor een jongen. Op latere leeftijd? Ja zeker, er zijn loopfietsen voor kinderen van anderhalf tot 5 jaar. Loopfietsen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar en er is nog een slag groter welke geschikt is voor kinderen, zowel jongens als meisjes, vanaf 13 jaar. Op deze leeftijd kunnen kinderen natuurlijk vaak ook al fietsen op een gewone fiets, maar de loopfiets kan gebruikt worden voor verschillende stunten en racen. Op de website van Small Wheel staan verschillende filmpjes welke een goede impressie geven van de mogelijkheden met een dergelijke loopfiets.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op de website. Hier is het ook mogelijk om de nieuwsbrief aan te vragen, voor meer informatie. Of om uw gegevens en een bericht achter te laten. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen of even bellen over loopfiets jongen. De contactgegevens van de onderneming zijn ook op de website terug te vinden.

Neem contact met ons op