Is een loopfiets ook geschikt voor gehandicapte kinderen?

 

Loopfiets gehandicapte kinderen? Wilt u weten of een loopfiets ook geschikt is voor gehandicapte kinderen. Dat ligt voornamelijk aan de handicap van het kind. Een loopfiets voor gehandicapte kinderen is te vinden bij Small Wheel VoF. Er wordt via de website van deze onderneming het merk Strider aangeboden. Dit merk is in Nederland in opkomst en daar zijn verschillende redenen voor.

Bij Small Wheels worden deze als goedkoopste in Nederland aangeboden. De Strider loopfietsen zijn ontwikkeld om jarenlang mee te gaan, zelfs in de meest verwoestende kinderhanden blijft deze loopfiets degelijk en veilig. Door het oersterke frame kan het dus wel tegen een stootje, bovendien is de loopfiets erg licht in gewicht. Het is bovendien bewezen effectief op het gebied van lichamelijke en motorische trainingen voor een kind.

Loopfiets gehandicapte kinderen
Loopfiets gehandicapte kinderen

 

  • Small Wheel VoF
  • In Nederland in opkomst
  • Veilige loopfietsen
  • Oersterk frame
  • Motorische training

Een loopfiets voor gehandicapte kinderen

Bij Small Wheels zijn verschillende maten loopfietsen te bestellen. Een loopfiets voor gehandicapte kinderen is hierin ook mogelijk. Bij een loopfiets wordt vaak gedacht aan een speelgoed voor kleine kinderen, maar er zijn verschillende maten. De loopfiets is er al voor kinderen van anderhalf en kunnen mee tot een leeftijd van 5 jaar. De volgende maat loopfiets is voor kinderen van 6 tot 12 en er is nu ook een loopfiets voor kinderen van 13 jaar of ouder. Deze fiets is natuurlijk uitermate geschikt om mee te spelen, maar zeker ook geschikt voor kinderen met een handicap of kinderen die nog niet zo goed kunnen fietsen op een gewone fiets. Op deze manier ervaren ze toch de onafhankelijkheid die een fiets voor een kind met zich meebrengt.

Hoe een loopfiets gehandicapte kinderen te bestellen?

Via de website van Small Wheels zijn deze loopfietsen te bestellen. Er zijn verschillende kleuren en accessoires voor de fietsen. Ook is het mogelijk om uw gegevens met een bericht achter te laten. U krijgt hier zo snel mogelijk een reactie op. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact op te nemen. Onder het kopje contact staat alle informatie.

Neem contact met ons op