Overweg met een loopfiets met 3 jaar

 

Loopfiets 3 jaar? Nederland is een echt fietsland. Voor naar het werk en voor de boodschappen, maar ook voor recreatieve uitjes wordt in Nederland regelmatig de fiets gepakt. Op de 17 miljoen inwoners telt ons kleine landje wel 19 miljoen bruikbare fietsen. Dit betekent dus dat iedere Nederlandse inwoner 1,1 fietsen bezit. Nederland staat hiermee op nummer één op de wereld met de meeste fietsen per inwoner. Dit betekent dus ook dat alle baby’s en kinderen die nog niet kunnen fietsen mee gerekend worden.

Maar wanneer geef je kinderen hun eerste kinderfiets? Een loopfiets kan al vanaf anderhalf jaar oud, maar dit ligt erg aan de interesse van het kind. De meeste kinderen kunnen overweg met een loopfiets met 3 jaar ongeveer. Op deze leeftijd zullen ze er ook gemakkelijk wat langere afstanden mee kunnen afleggen. Handig voor bijvoorbeeld een wandeling naar de supermarkt of in het bos. De aanschaf van een loopfiets bij 3 jaar kunt u het beste kiezen voor een 12 inch loopfiets.

Loopfiets 3 jaar
Loopfiets 3 jaar
  • Nederland fietsland
  • Eerste kinderfiets
  • 12 inch wielmaat
  • Balanceren en sturen
  • Online aanschaf

 

Welke loopfiets voor kind van 3 jaar?

Een loopfiets voor een kind van 3 jaar heeft dus een wielmaat van 12 inch. Het prettige aan een loopfiets is dat het gemakkelijk in hoogte verstelbaar is, waardoor het kind er tot 5 jaar met gemak mee kan spelen. Een loopfiets is ook heel goed voor de motorische ontwikkeling van een kind. Verder geeft het duidelijk een voorsprong wanneer kinderen op een echte fiets willen leren fietsen. Het balanceren, sturen en evenwicht houden kennen ze immers al.

Waar kunt u de loopfiets aanschaffen?

Een loopfiets kunt u op verschillende plekken aanschaffen. Echter bij Small Wheel is als goedkoopste in Nederland het merk Strider te koop. Deze degelijke loopfietsen gaan lang mee en zijn bovendien erg licht in gewicht. Online is het erg gemakkelijk te bestellen en hiervoor betaald u geen verzendkosten en de levertijd is slechts 1 tot 2 dagen. Neem dus zeker even een kijkje in de webshop wanneer u zoekt naar loopfiets 3 jaar.

Neem contact met ons op