Loopfiets is voor 2 jaar en ouder

 

Loopfiets 2 jaar? Binnenkort de tweede verjaardag van uw kind, kleinkind, neefje of nichtje. En nog op zoek naar een geschikt cadeau? Of een andere gelegenheid om een kind eens extra te verwennen van rond deze leeftijd? Het perfecte cadeau voor kinderen van 2 jaar is een loopfiets. Kinderen zijn er vaak dol op. Het geeft ze een soort onafhankelijkheid, ze kunnen zelf vooruitkomen op een andere manier dan lopen. Net als papa of mama kunnen ze fietsen op een fiets, dat vinden ze vaak fantastisch. Een loopfiets is voor een kind van 2 jaar speelgoed.

Maar het voordeel ervan is dat het de motoriek traint. Verder is het ook goed voorde lichamelijke ontwikkeling en is het bekend dat kinderen eerder leren fietsen op een kinderfiets, wanneer ze al kunnen fietsen met een loopfiets.

Loopfiets 2 jaar
Loopfiets 2 jaar

 

  • Leren fietsen
  • Traint motoriek
  • Lichamelijke ontwikkeling
  • Leren balanceren
  • Bewaren van evenwicht

Jong geleerd, oud gedaan

Het idee hierachter is nog niet helemaal duidelijk. Kinderen kunnen vanaf een 2 jaar op een loopfiets. Het werkelijke fietsen duurt natuurlijk vaak langer. Wanneer voorafgaand veelvuldig gespeeld is met een loopfiets heeft een kind al een beetje een idee en gevoel bij het eigenlijke fietsen. Weliswaar zonder de trappers natuurlijk, maar het kind leert op deze manier wel al het balanceren, evenwicht bewaren en sturen wat ook bij het echte fietsen hoort. Bovendien lijken kinderen meer zelfvertrouwen te hebben, ze weten door het gebruik van de loopfiets dat ze enkel de voet van de trapper op de grond kunnen zetten om te voorkomen dat ze omvallen.

Waar koopt u een loopfiets voor 2 jaar?

Loopfietsen zijn op verschillende plaatsen te kopen. Wilt u een degelijk en goede loopfiets aanschaffen welke voordelig is en lang meegaat. Neem dan zeker even een kijkje op de website van Small Wheel. Online aanschaf is gemakkelijk en de levertijd bedraagt slechts 1 tot 2 dagen. Bovendien wordt er geen verzendkosten in rekening gebracht voor zending binnen Nederland. Neem direct contact op voor loopfiets 2 jaar.

Neem contact met ons op