Een kinder loopfiets kopen is gunstiger

 

Kinder loopfiets kopen? Een kind groeit hard. Gelukkig zijn er vele verschillende maten kinderfietsen. Die maten staan aangegeven in inches, dus dit kan verwarrend zijn. De kleinste fiets is 12 inch. Het betreft hier overigens de wielmaat. Deze lage fiets is voor kinderen van 3 á 4 jaar oud. De volgende maat is 16 inch. De leeftijd indicatie voor deze maat is van 4 tot 6 jaar. Dan zijn er nog wielen met de maten van 18 en 20 inch. Kinderfietsen met deze maten zijn geschikt voor kinderen van 5 tot 8 jaar oud. De 22 inch is voor kinderen van 5 tot 9 jaar.

Kinder loopfiets kopen
Een kinder loopfiets

 

De één na grootste kinderfiets heeft een wielmaat van 24 inch, deze is voor kinderen van 8 tot 10 jaar oud. En de grootste maat in kinderfietsen is 26 inch. Vanaf een leeftijd van 9 jaar is deze maat geschikt. Kortom iedere paar jaar kunt u een nieuwe fiets aanschaffen. Dit geldt niet voor de loopfiets. Een kinder loopfiets kopen is gunstiger. Niet alleen voor de portemonnee, maar ook voor de motorische en lichamelijke ontwikkeling. U kunt een kinder loopfiets kopen in drie maten.

  • Verschillende maten fietsen
  • Goed voor motorische en lichamelijke ontwikkeling
  • Loopfietsen in drie maten
  • Kies een Strider

 

De maten van een kinder loopfiets voor het kopen

Wanneer u overweegt een kinder loopfiets te kopen dan zijn er drie verschillende maten. Een 12 inch loopfiets is voor kinderen van 1,5 jaar tot 5 jaar, de volgende maat is voor kinderen van 6 tot 12 met een maat van 16 inch. En de 20 inch loopfiets is voor kinderen vanaf 13 jaar en ouder. Het verschil met een gewone kinderfiets is natuurlijk het ontbreken van de trappers. Hierdoor is het gemakkelijker om met een loopfiets het stuur en het zadel hoger te zetten, zonder verdere gevolgen.

Kinder loopfiets kopen?

Voor de aanschaf van een loopfiets kunt u terecht bij Small Wheel. Hier hebben ze als goedkoopste in Nederland het merk Strider. Deze loopfietsen zijn niet alleen erg sterk, maar ook licht in gewicht. Neem snel een kijkje op de website, hier is ook een contactformulier terug te vinden. U kunt hier uw gegevens en een bericht achterlaten. Er wordt zo snel mogelijk op gereageerd. Neem dus nu contact op voor een kinder loopfiets kopen.

Neem contact met ons op