De aanschaf van een grote loopfiets

 

Grote loopfiets? De juiste maat uitkiezen voor een kinderfiets is natuurlijk erg belangrijk. Er zijn kinderen die het bijvoorbeeld eng vinden wanneer ze niet met hun voeten bij de grond kunnen komen. Ook is het uiteraard van belang dat de knieën van de kinderen niet tegen het stuur aankomen. Aangezien niet alle kinderfietsen in elke maat verkrijgbaar zijn, kan het beste eerst de maat bepaald worden en daar een bijpassende fiets bij gekozen worden. Het is ook altijd mogelijk om het zadel en het stuur iets hoger te zetten.

Maar dit is vaak natuurlijk enkel een tussenoplossing. Behalve bij de loopfietsen van Strider. Hiermee is het gemakkelijk een grote loopfiets te maken van een kleine loopfiets. Ondanks dat, zijn er verschillende grote loopfietsen van Strider. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar.

  • Kies de juiste maat
  • Loopfietsen van Strider
  • Vanaf 13 jaar en ouder
  • Laagste prijs van Nederland
  • Makkelijk online bestellen

 

Een grote loopfiets
Een grote loopfiets

Een grote loopfiets voor grote kinderen

Een recente ontwikkeling bij Strider zijn de grote loopfietsen voor kinderen vanaf 13 jaar. Dit Amerikaanse merk is de Europese en ook Nederlandse markt aan het veroveren. Bij Small Wheel worden deze loopfietsen ook aangeboden voor de laagste prijs van Nederland. Voor de grote kinderen vanaf ongeveer 13 jaar zijn de grote loopfietsen in 4 verschillende kleuren leverbaar. Voor ieder kind geschikt wat graag wil spelen, racen, stunten en cool wil zijn. Verder zijn deze loopfietsen ook uitermate geschikt voor kinderen die moeite hebben met leren fietsen en ook voor kinderen met een handicap kan het een uitkomst zijn.

Hoe besteld u een grote loopfiets?

Uniek op de markt en voor iedereen betaalbaar. Deze loopfiets is bij Small Wheel online te bestellen. Betalen kan gemakkelijk met Ideal en over het algemeen hebben de fietsen een levertijd van slechts 1 á 2 dagen. Bovendien worden er voor zendingen binnen Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht. Neem dus snel een kijkje op de website. Hier zijn ook alle contactgegevens te vinden, indien u nog vragen heeft.

Neem contact met ons op