Beste loopfiets

Start het beste met een loopfiets

.

Beste loopfiets gezocht? Kinderfietsen komen in veel verschillende vormen en maten. Tegenwoordig zijn naast de moderne fiets ook de bakfietsen en de loopfietsen in populariteit aan het toenemen. Vreemd is dit niet. De beste manier voor een kind om te leren fietsen kan men het beste starten met een loopfiets. Hoewel de trappers ontbreken, leert een kind al wel om evenwicht te behouden op twee wielen.

Het ligt erg aan de ontwikkeling van het kind. En vooral ook aan de wil en interesse. Willen ze niet, dan zullen ze het ook niet snel leren, maar over het algemeen kunnen kinderen vanaf ongeveer twee jaar een loopfiets gebruiken. Dit is natuurlijk geen vereiste. Een kind kan ook gelijk beginnen op een kinderfiets met zijwieltjes, maar dit zal waarschijnlijk niet al met de leeftijd van twee jaar mogelijk zijn. Indien uw kind een loopfiets wenst, start dan ook gelijk met de beste loopfiets, een Strider.

.

beste loopfiets voor kinderen - goedkoop van strider
beste loopfiets voor kinderen – goedkoop van strider

 

  • Enorm populair
  • Leren fietsen met een loopfiets
  • Het merk Strider
  • Sterk frame
  • Licht in gewicht

 

Waar haalt u de beste loopfiets?

.

Een loopfiets is echt in opkomst. Bij verschillende fietsenhandelaren te verkrijgen, maar ook in de populaire kinderwinkels zijn vaak de plastic varianten terug te vinden. Geen probleem om mee te starten natuurlijk, misschien beetje interesse wekken bij jonge kinderen, maar al snel zult u merken dat u zoon of dochter mee wilt naar de supermarkt, maar dan wel met de loopfiets. Kies zeker dan voor de beste loopfiets. De Strider loopfietsen zijn al bewezen in Amerika en Azië. Momenteel komen ze langzaamaan Europa binnen. Deze degelijke loopfietsen gaan lang mee en zijn enorm sterk en licht.

Waar haalt u een Strider loopfietsje?

.

Bij Small Wheel in Gorinchem zijn de goedkoopste Striders te vinden. Natuurlijk staat het assortiment ook online en is het zelfs mogelijk uw eigen loopfiets samen te stellen. Neem dus snel een kijkje op de website en bestel snel het perfecte cadeau voor uw kind.